­
- KAMPUS.DK

- KAMPUS.DK

- Vi ønskede at skabe et hus eller rettere et fællesskab i Gribskov Kommune, hvor vi vil have fokus på kampsport, personlig udvikling, gode sociale kompetencer og ikke mindst et fristed for lokalsamfundet i Gribskov Kommune, med vægten lagt på sundhedsfremmende og forebyggende tilbud, der er med til at understøtte og udvikle idrætskulturen.

Vi vil sikre gode forhold og vilkår for eliteudøvere, så den enkelte har mulighed for at udfolde sit potentiale. Samtidig med det, vil vi skabe gode rammer og forhold for bredden som grundlag for klubbernes eksistens. I klubberne er venskab og sammenhold nogle af de bærende værdier, og vi vil gøre kampsport mere synlig og anerkendt for kvalitet i aktivitets- og træningstilbud.

På tværs af klubberne i KAMPUS.DK, vil vi skabe synergi i forskellige træningssammenhæng, med vægten lagt på den almene motion og på den måde sætte sundhed på dagsordnen.
Ved at samle fire kampsportsgrene i et hus, hvor alle klubber har mange års erfaring i arbejdet med børn og unge i alle aldre, får medlemmer en bred vifte af træningsmuligheder og mulighed for personlig udvikling. KAMPUS.DK råder endvidere over kompetencer inden for kostvejledning, coaching, ledelse og socialpædagogik samt konflikthåndtering.

Vi vil med mulighed for lektiecafe, med tilknyttede mentorer, skabe nogle gode rammer for de unge og deres forældre således, at KAMPUS.DK danner en unik ramme for social ansvarlighed i Gribskov Kommune. Vi mener at der er et oplagt potentiale til et godt samarbejde mellem KAMPUS.DK, Kommune, skoler og samfund.

KAMPUS.DK drives på frivillig basis. Alle trænere og instruktører er ulønnede. Kontingent skal udelukkende drive kampsportscentret og komme medlemmerne til gode. Lokale sponsoraftaler skal sikre et godt samarbejde mellem KAMPUS.DK og erhvervslivet i Gribskov Kommune.

Centerets fire foreninger

bushi logo 300

- Bushi Karate

Tradtion skal være inspiration,
ikke en begrænsning.
- Bushi er en topmoderne, dynamisk Karateklub, der henvender sig til alle der har lyst til at træne traditionel karate og kampsport under mere moderne former.
- "klik" på PLUS tegnet for at gå videre til vores website...

 

tkd logo 300

- Helsinge Taekwondo

Grundlagt af Sabumnim
Morten Jensen i 1994.
- Vi går meget op i træning og disciplin - Så har du lyst til at blive stærk, smidig og kunne forsvare dig selv, så kontakt os, eller mød op til en Taekwondo træning i Centeret.

 

rif logo 300

- Judo / Jiu-Jitsu

Alle kan lære Judo eller Jiu-jitsu.
- Prøvetime:
Tag en gammel joggingdragt på og kom ud til os i det nye center og prøv at være med. GI/Dragt kan vente, til du er sikker på, at det er noget for dig.
- "klik" på PLUS tegnet for at gå videre til vores website...

 

bokse logo 300

- BokseTeam Helsinge

Boksning, Motion, Udvikling.
- Vores motto: “Alle kan lære, så længe man har det sjovt”
Vi træner styrke, hurtighed, udholdenhed, koordination, reflekser, koncentration og selvtillid.
- OG: Workout, kondition, styrke, sjipning, sandsæk og cirkeltræning.

 

­